A munka gyümölcse

Így tartsd titokban, hogy állásinterjúra mész!

Ez nyilván akkor fontos, ha van munkád, de mégis keresgélsz, netán téged keresett meg valaki, aki szívesen látna a csapatában. Hogy ne a saját károdon kelljen tanulnod, íme 3 jótanács, hogy a munkahelyeden ne szúrjon szemet senkinek: te bizony másfelé kacsingatsz! Biztos akarod?Mielőtt lefixálnád az állásinterjú időpontját, gondold át még egyszer, hogy valóban tetszik-e az… Tovább »

Így kerestem (és találtam) új állást munka közben

Amikor teljes munkaidőben dolgozik az ember, nem egyszerű megoldani az állásvadászatot, de ha megszívleled az alábbi praktikus tanácsokat, lebukás nélkül keresgélhetsz a kínálkozó lehetőségek között. Mielőtt nekiláttamKét fontos szabályt fektettem le, amelyek betartására neked is érdemes odafigyelned. Először is megfogadtam, hogy az álláskeresés miatt nem romolhat a teljesítményem, nem késhetek a határidők betartásával és nem… Tovább »

6+1 jel, amiből tudtam, hogy fel kell mondanom

A legtöbben hajlamosak vagyunk arra, hogy a szőnyeg alá söpörjük azokat a figyelmeztető jeleket, amelyek egy-egy kapcsolat végének közeledtét jelzik, és inkább úgy teszünk, mintha minden rendben lenne, még akkor is, ha közben tudjuk, hogy már semmi sem a régi. Nos, ez nem csak a párkapcsolatokra igaz, hanem a munkahelyünkre is. Íme néhány a legfontosabb szempontok közül, amelyeket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!